ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

بایگانی
  • ۰
  • ۰

در این پست می خواهیم نحوه درست کردن ترشی بادمجان لیته را به شما بگوییم. پس اگر شماهم می خواهید این ترشی را در منزل درست کنید با این آموزش همراه باشید.

ترشÛ?-بادÙ?جاÙ?

ترشی لیته یک ترشی پرطرفدار و محبوب و خوشمزه است که در ادامه می خواهیم طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم. شما می توانید این ترشی را درست کنید و در کنار انواع غذاها مانند آبگوشت، انواع پلوها و فست فودها آنرا سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دستور تهیه ترشی لیته بادمجان:

1- بادمجان های تازه وقلمی کوچکی را تهیه کرده و قسمت کلاهی آنها را جدا کرده و بدون اینکه پوست آنها را جدا کنید آنها را بشویید و بعد از شستن آنها را خشک کنید تا هیچ آبی به پوست بادمجانها باقی نمانده باشد.

2- بادمجانها را بصورت حلقه ای خورد کرده و درون قابلمه ای ریخته و مقداری سرکه را به آن اضاف کنید تا به مدت 20 دقیقه بپزد و سرکه به خورد بادمجان ها برود.

3- بعد از 10 دقیقه که سرکه به جوش آمد و بادمجانها نرم شدند نیمی از مقدار سیر و فلفلها را اضافه کنید.

 4- 20 دقیقه که تمام شد، شعله را خاموش کرده و ظرف را در جایی قرار دهید تا بادمجانها خنک شوند.

5- بادمجانها را پس از خنک شدن با استفاده از گوشت کوب یا چرخ گوشت و یا مخلوط کن له کنید.

6- بعد از له کردن مواد بقیه سیر و فلفل ها را اضافه کنید.

...

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه ترشی بادمجان لیته

  • ۹۸/۰۴/۰۵
  • نگار موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی