ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

بایگانی

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تفاوت اساسی بین ماست سنتی و یونانی، ضخامت و بافت آن ها است. ماست یونانی ضخیم تر و خامه ای تر است و با ترکیبات متفاوتی نسبت به ماست سنتی بارگذاری می شود. تطبیق پذیری ماست یونانی آن را برای سلامتی مفید می‌سازد. مقاله زیر را بخوانید تا فواید شگفت ‌انگیز سلامتی را که ماست یونانی ارائه می‌دهد، بیابید.

ماست یونانی 4

فواید ثابت شده و علمی ماست یونانی

  1. کلسیم بالا: ماست یونانی نسبتا غنی از کلسیم است که برای به دست آوردن استخوان‌ های سالم و دندان ‌های قوی مورد نیاز است.
  2. ماده غذایی غنی از پروتئین: ماست یونانی در واقع در میزان پروتئین نسبت به ماست معمولی غنی تراست. تقریبا دو برابر!
  3. حاوی باکتری طبیعی: ماست یونانی شامل باکتری ‌های طبیعی است که لاکتوباسیلوس نامیده می ‌شوند و از فرآیند گوارش حمایت می ‌کنند. بعلاوه، این باکتری ‌ها برای حفظ وزن بدن سالم نیز مفید هستند.
  4. مقدار لاکتوز کم: ماست یونانی چندین بار پالوده می شود، بنابراین بافتی ضخیم و خامه ای پیدا می کند. اینکار میزان لاکتوز را تقریبا به صفر می رساند؛ بنابراین، برای افراد حساس به لاکتوز، عالی تلقی می ‌شود.
  5. کالری پایین: ماست یونانی کالری کمی دارد و این یک مزیت بزرگ برای رژیم گرفتن به مردم ارائه می ‌دهد.
  6. سدیم کم: ماست یونانی با سدیم یا نمک پایین برای کسانی که از فشار خون بالا رنج می ‌برند، مناسب است. در نتیجه می ‌تواند هر روز مصرف شود.
  7. پروبیوتیک طبیعی: با عمل تخمیر شدن، ماست یونانی یک پروبیوتیک طبیعی است که برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و سیستم ایمنی، مفید است. از این راهنمای ساده برای درست کردن ماست یونانی استفاده کنید (فقط با دو عنصر ساده!)

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

ماست یونانی چیست؟ طرز تهیه، خواص علمی، تصاویر و فیلم

  • نگار موسوی
  • ۰
  • ۰

یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایتالیایی که خیلی هم زود و سریع آماده میشود پاناکوتا نام دارد. اگر مدتهاست که دنبال دستورالعمل تهیه پاناکوتای کلاسیک ایتالیایی میگشتید درست آمده اید! ما بهترین و راحتترین طرز تهیه پاناکوتا را در اختیارتان میگذاریم.

پاÙ?اکÙ?تا 3

مواد لازم

  • یک سوم پیمانه شیر کم چرب
  • 710 گرم پودر ژلاتین بدون طعم
  • دو و نیم پیمانه خامه سنگین
  • نصف پیمانه شکر سفید
  • یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل

زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان لازم برای آماده شدن دسر: 4 ساعت و 15 دقیقه

طرز تهیه

  1. شیر و پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک ظرف دیگر خامه سنگین و شکر را کاملا مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار بدهید تا جوش بیاید. مراقب باشید که خامه زیاد حرارت نبیند چون سرریز میشود. حالا مخلوط شیر و ژلاتین را به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. به همین صورت یک دقیقه موادتان را روی حرارت نگه دارید و در همین حین مرتب آن را هم بزنید. بعد از یک دقیقه، ظرف را از روی شعله بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. حالا باید دسرتان را در 6 عدد ظرف کوچک تک نفره سرو کنید.
  3. وقتی پاناکوتا را داخل ظرف مخصوص سرو ریختید، روی آن را با نایلون بپوشانید و حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. برای اینکه دسر با کیفیتتری داشته باشید بهتر است یک شب اجازه بدهید پاناکوتا در یخچال بماند تا کاملا سفت و سرد شود.
  4. بعد از آماده شدن دسر می توانید روی آن را با توت فرنگی تزئین کنید. نوش جان.

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش طرز تهیه پاناکوتا کلاسیک ایتالیایی ساده

  • نگار موسوی