ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

بایگانی
  • ۰
  • ۰

در این مقاله قصد داریم در ادامه آموزش های تهیه ترشیجات، نحوه درست کردن خیارشور خانگی را به شما علاقمندان آموزش دهیم.

Ø®Û?ارشÙ?ر خاÙ?Ú¯Û?

یکی از توانایی های یک کدبانوی خوب مهارت وی در سفره آرایی و تهیه چاشنی ها و دسرهای خوشرنگ و خوشمزه می باشد. آنچه که در ادامه مطالعه می کنید آموزش چند روش برای تهیه خیارشور خانگی می باشد که می توان حتی در یک روز، خیارشور را آماده و استفاده کرد.

روش اول-آموزش تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه:

مواد لازم برای خیارشور خانگی :

  1. خیار ریز و تازه : 2 کیلو
  2. سبزی ( ترخون، شوید، مرزه و جعفری ) : 250 گرم
  3. سیر : یک بوته بزرگ
  4. فلفل تند : 5 یا 6 عدد
  5. تخم گشنیز : یک قاشق مرباخوری
  6. نخود خام : چند عدد برای ترد شدن خیارها
  7. نمک : یک پیمانه
  8. آب : پیمانه
  9. سرکه : یک پیمانه

طرز تهیه :

1-برای تهیه خیارشور خانگی ابتدا باید سرکه، نمک و آب را مخلوط کرده و بجوشانید. اگر مقدار خیارهای شما بیشتر یا کم‌تر از این مقدار است، نسبت محلول سرکه و نمک را به نسبت مقدار خیارها بیشتر یا کمتر کنید.

2- محلول به جوش آمده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

3-در این فاصله، خیارها را پس از شستن روی پارچه ای ریخته تا خشک شوند. خیارها را با استفاده از یک خلال دندان تمیز، سوراخ کنید به طوری که از یک طرف خیار وارد شده و از سمت دیگر خارج شود.

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه

  • ۹۸/۰۴/۳۰
  • نگار موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی