ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

بایگانی
  • ۰
  • ۰

در این پست می خواهیم طرز تهیه ترشی گل کلم را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

ترشÛ?-Ú¯Ù?-Ú©Ù?Ù?

گذاشتن مقداری ترشی در کنار غذا علاوه بر افزایش اشتها باعث جذب بهتر کلسیم می شود (بدلیل وجود اسید سیتریک در سرکه) و در افزایش سوخت و ساز بدن موثر است. سرکه می تواند باکتری های مضر دستگاه گوارش را از بین ببرد و از بروز گاز معده جلوگیری کند. علاوه بر این سرکه به عملکرد سم زدایی کبد هم کمک می کند و صفرا را از بین می برد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم: 

  1. گل کلم کوچک: یک عدد
  2. نعناع: 1000 گرم
  3. سیر: 500 گرم
  4. سرکه: 1 لیتر
  5. نمک: مقداری

روش آماده کردن ترشی گل کلم :

1- ابتدا گل کلم ها را به تکه های کوچکی خرد کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود و خشک شود.

2- نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم.

3- بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم.

...

ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه

  • ۹۸/۰۴/۳۰
  • نگار موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی