ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

ترشی و مربا

آموزش تهیه انواع ترشی و مربا

بایگانی
  • ۰
  • ۰

می دونید که پیاز به یک ماده غذایی لاکچری تبدیل شده. امروز قصد داریم به صورت تصویری یک دستور طرز تهیه بی نقص برای تهیه ترشی پیاز قرمز رو بهتون آموزش بدیم.

خواص بیشمار و مفید پیاز باعث شده تا مردم تمام نقاط جهان آنرا به شکل های گوناگونی میل نمایند. مصرف  پیاز خام، تهیه شربت پیاز که برای درمان دردهای عصبی بکار می رود، استفاده در غذا، سالاد و ترشی نمونه هایی از مصارف پیاز است. ترشی پیاز بر خلاف تصور مزه خیلی متفاوت و خوبی دارد که پیشنهاد میکنیم حتما برای یکبار هم که شده ترشی پیاز را در منزل درست کنید. ترشی پیاز را می توانید به همراه غذاهای پلویی و گوشتی میل نمایید و از طعم آنها لذت ببرید.

مهمترین خواص ترشی پیاز کدامند؟

  • دافع یرقان است.
  • موجب تقویت لثه ها می شود.
  • تسکین دندان درد را به همراه دارد.
  • به خوبی می تواند معده را تقویت کند.
  • ترشی پیاز دافع سموم بدن است.
  • تحریک کننده خوبی برای ضربان قلب است.
  • میکروب کش بسیار قوی می باشد.
  • به دلیل داشتن انسولین گیاهی، قند خون را پایین می آورد.

مواد لازم:

  • سیر 1 بوته
  • پیاز قرمز 1 عدد
  • سرکه سه چهارم پیمانه
  • آب سه چهارم پیمانه
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل به مقدار لازم
  • شکر 1 قاشق چای خوری (اختیاری)

یک قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید. آب، سرکه، نمک و شکر را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید به جوش آید.

...

ادامه آموزش را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری و گام به گام طرز تهیه پیاز ترشی

  • ۹۸/۰۴/۰۵
  • نگار موسوی

نظرات (۱)

خیلی خوب بود.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی