این دستور یکی از معروف ترین و بهترین دستورهای تهیه مربای توت فرنگی در انگلستان است و باور کنید با انگشتان شما بازی خواهد کرد! یک دستور مربای توت فرنگی ساده تر هم در این پست قرار داده ایم که پیشنهاد می کنیم حتما ببینید.
مواد لازم:
- توت فرنگی
- شکر
- آب لیمو
- آب
1-توت فرنگی ها را با یک پارچه ی تمیز مرطوب پاک کنید- پاک کردن توت فرنگی بجای شستن آن موجب میشود که میوه آب زیادی به خود جذب نکند. توت فرنگی ها را با برش مخروطی شکل، خرد کنید و ساقه های آن را جدا کنید. هر قطعه ای که بزرگ است را خرد کنید.
2- توت فرنگی ها را در ظرفی قراردهید و به آرامی در شکر بریزید. بدون درپوش به مدت 12 ساعت آن را در دمای اتاق قرار دهید. این باعث میشود که شکر حل شود. مطمئن شوید که توت فرنگی ها متلاشی نمیشوند و رنگ آنها تغییر نکند.
3- قبل از درست کردن مربا، ابتدا 2 بشقاب یا ظرف کوچک را در فریزر قرار دهید. مخلوط توت فرنگی ها را در یک ظرف حاوی مقداری آب لیمو قرار دهید. دما را تنظیم کنید و آنها را به آرامی بپزید، اگر شکر در اطراف ظرف جمع شد، آنها را دور بریزید.
4- وقتی دیدید که هیچ دانه ی شکری باقی نمانده است، حرارت را روشن کنید تا مربا قل بزند و به جوش بیاید. –قبل از انجام اینکار حتما باید شکرها کامل در آب حل شده باشند، در غیر این صورت در مربایتان شکرها رسوب خواهند کرد.
...
برای مطالعه ادامه متن به لینک زیر رجوع نمایید:
- ۹۸/۰۴/۰۵