خوردن ترشی همراه با غذا باعث افزایش اشتها و در نتیجه باعث چاق شدن افراد می گردد. پس افراد لاغری که بدنبال پیدا کردن راهکاری برای تپل شدن هستند مصرف ترشی همراه با غذا گزینه مناسبی است. در ادامه شما را با نحوه درست کردن ترشی بامیه آشنا می کنیم.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 25 دقیقه
مواد لازم:
- بامیه تازه 700 گرم
- سیر پوست گرفته 4 حبه
- لیمو تازه
- سرکه 2 پیمانه
- آب 2 پیمانه
- نمک 3 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- دانه خردل 2 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
- تخم رازیانه 1 قاشق غذاخوری
- تخم کرفس 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
یک قابلمه پر از آب را روی شعله بگذارید تا به جوش آید کف قابلمه یک توری فلزی قرار دهید تا کف شیشه ها با کف قابلمه تماس نداشته باشد سپس شیشه های خالی را درون آب جوش قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
...
ادامه آموزش را در لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۴/۰۵